Algemeen

Waarom lid worden van tennisvereniging ’t Trambaantje?

Leuk dat jij interesse hebt in TV ’t Trambaantje! Wil jij graag leren tennissen? Of ben jij al een fanatieke en ervaren speler die vooral competitie- en toernooiwedstrijden wil spelen? Misschien ga je tennissen, omdat jij je fitter wilt voelen en gezonder wilt bezig zijn? Of vind je het juist leuk om andere mensen te leren kennen en samen actief bezig te zijn. Tennis kan ook een sport zijn waarbij je niet gebonden hoeft te zijn aan een bepaalde dag of tijd. TV ’t Trambaantje heeft voor ieder wat wils. Daar voel je je zeker snel thuis.

Jong en oud is welkom bij onze vereniging. Kinderen vanaf 6 jaar, maar ook 80+-ers vinden tennis bij TV ’t Trambaantje leuk. En natuurlijk alle leeftijden daartussen. Iedereen kan vrij tennissen, training volgen of meespelen met activiteiten die intern worden georganiseerd. Daarnaast mogen leden van ’t Trambaantje deelnemen aan competitie en toernooien die door de bond (KNLTB) worden georganiseerd.

Tot slot is een voordeel van ’t Trambaantje dat je op 6 banen kunt tennissen. Het komt niet zo vaak voor dat je moet wachten totdat een tennisbaan vrij is.

Bijna altijd een baan vrij om te tennissen!

Als je lid bent geworden, ontvang je na betaling van de contributie een KNLTB-pasje en heb je vrij toegang tot het tennispark. Als geen KNLTB-competitie of toernooi wordt gespeeld, zijn er vrijwel altijd tennisbanen vrij om te tennissen. Het KNLTB-pasje geeft toegang tot het park en tot het clubgebouw, zodat je banen kunt afhangen en de verlichting van de banen en de toiletten kunt gebruiken.

Vragen?

logo

E-mail

info@trambaantje.nl

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond