Nieuwsflits april 2018

Nieuwsflits

April 2018

 

OPEN VOORJAARSTOERNOOI

Het gezellige open toernooi van 't Trambaantje komt er weer aan!
Van Hemelvaart 10 mei t/m zondag 20 mei.
Dus doe mee en schrijf in via mijnknltb.toernooi.nl.
De inschrijving sluit op 29 april.
 

PETER VAN LIESHOUTTOERNOOI

Na een witte start is het Peter van Lieshouttoernooi afgelopen dinsdag afgesloten op een prachtige voorjaarsavond. 34 deelnemers hebben gestreden om de beker. Jose Willems is de gelukkige winnares bij de dames geworden.
Michel Ooms is de overall winnaar van dit 7e Peter van Lieshouttoernooi. Hij mag de beker dit jaar mee naar huis nemen. Rean, Arjan, Ruud en Robert van harte bedankt voor de goede organisatie van dit leuke toernooi!
 

'T TRAMBAAN BROUWHAZEN TOERNOOI

Zondag 10 juni organiseert de Technische Commissie een  tennistoernooitje tussen den Trambaan en de Brouwhazen. Het tennissen begint om 14 uur en  rond 17-18 uur wordt de barbecue aangemaakt.

De TC vindt het ontzettend gezellig als jullie allen massaal mee doen. Dus schrijf allen in via [email protected]. Meer informatie over de kosten en inschrijving lees je hieronder.

Lees meer
 

BEDANKT!

Zaterdag 7 april hebben ongeveer 20 vrijwilligers meegeholpen met de grote schoonmaak van ons tennispark. In één ochtend hebben we samen veel werk verzet.
Ontzettend bedankt allemaal voor jullie hulp. Nu kunnen we weer genieten van een prachtig tennispark vanaf een mooi terras. Meer foto's vind je op www.trambaantje.nl.
 

CONSUMPTIEPRIJZEN

Het bestuur heeft besloten een aantal consumptieprijzen in de kantine te verhogen. Het gaat om warme dranken, vaasje, corona en AA.
 
Een vriendelijk verzoek aan iedereen om alle consumpties op de juiste manier aan te slaan in de kassa.
 

VRIJWILLIGER KAREL VAN AERLE

Wat doe jij voor ’t Trambaantje?
Ik zorg voor het onderhoud van het gebouw, met name electro.

Hoe lang doe je dat al?
Ongeveer tien jaar.

Waarom doe je dit?
Ik vind het leuk werk en ik vind het fijn om lekker bezig te zijn. Ik ben met dit werk begonnen toen de vorige vrijwilliger ermee stopte.

Kost het jou veel tijd?
Gemiddeld twee halve dagen per week. Meestal op dinsdag- en donderdagochtend. Als het nodig is, kom ik ook op andere tijden.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt?
Het leukste is tennis. En ik vind het ook leuk om op donderdag bardienst te draaien.

Wat is jouw ambitie?
Als ik weer helemaal opgeknapt ben na mijn operatie, dan ga ik weer lekker tennissen.
 

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Ben jij lid van Rabobank Helmond? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan TV 't Trambaantje tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Steun ons door van 5 tot en met 30 april op 't Trambaantje te stemmen via www.clubkascampagne.nl. Vorig jaar hebben we ruim € 400,= gekregen van de Rabobank Clubkas campagne. Dat is ook een mooi streven voor dit jaar!

 

HOE ZIET 'T TRAMBAANTJE OVER 5 JAAR UIT?

Het bestuur wil graag met de leden praten over deze vraag. Hoe ziet onze vereniging er over 5 jaar uit? En hoe gaan wij er samen voor zorgen dat we dat doel bereiken? De uitkomsten vormen de basis voor het nieuwe beleidsplan van TV ’t Trambaantje.
 
Het bestuur doet een oproep aan alle leden om mee te denken en mee te praten. Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected]. Je ontvangt daarna een datumplanner en dan proberen we de 3 bijeenkomsten zo te plannen dat de meeste leden aanwezig kunnen zijn.
 
 

BARDIENST

Iedereen vind het heerlijk om na het tennissen in de kantine of op het terras te kunnen genieten van een lekker drankje en even bij te kletsen met zijn tennismaten. Jammer genoeg blijkt het erg lastig te zijn om vrijwilligers te vinden die een avond bardienst willen draaien. Het bestuur heeft daarom na overleg met de barcommissie besloten om de bardiensten op maandag t/m woensdag-avond anders te organiseren.
 
Voortaan zorgen de leden die komen tennissen er zelf voor dat de kantine open gaat, beheerd wordt en netjes wordt afgesloten. We hopen dat iedereen die graag van de kantine gebruik maakt, ook een beetje helpt om de kantine en de keuken schoon te houden, de voorraad bij te vullen en de kassa goed bij te houden. Als je gaat tennissen, hou dan goed in de gaten wie de sleutel heeft en dat de kantine niet onbeheerd wordt achtergelaten. Met vragen kun je terecht bij Linian Rutten ([email protected]) of Marlou Steenbergen ([email protected]).
 
 

WAT VIND JAN THIELEN?

Wat vind je van de toss met de 50+-ers?
Ik heb fijn getennist. Het is lekker weer en we spelen op een goed niveau. Ik tennis meestal op vrijdagochtend en soms ook op maandag- en woensdagochtend. Ik speel ook mee met de Stadsinstuif op dinsdagen.

Waarom doe je mee?
Omdat 's ochtends bijna altijd getennist wordt. Je hoeft van te voren niet af te spreken en kunt altijd mee doen. Mijn ervaring bij een andere vereniging is dat 's avonds mensen vaak afzeggen.

Wat is het leukste moment geweest bij 't Trambaantje?
Ik vind het altijd leuk als iets georganiseerd wordt. Ook als het niet getennist wordt, zoals de nieuwjaarsborrel. Het is alleen jammer dat er steeds minder ouderen aanwezig zijn.

Wat is jouw volgende uitdaging bij 't Trambaantje?
Ik heb geen ambities. Ik vind het leuk zo.
 

NOG MEER NIEUWS

Jullie hebben gemerkt dat de blauwe textielcontainer is verdwenen. De gemeente heeft besloten dat textiel nog maar door een beperkt aantal bedrijven mag worden ingezameld. In juni krijgen we een nieuwe textielcontainer.
 
Het is nu ook mogelijk om vloeibaar frituurvet/olie in te leveren. Je kunt het vet/olie in originele en goed gesloten verpakking in het fietsenhok naast de papieropslag zetten. Het vloeibaar frituurvet/olie wordt in een grote container opgeslagen en daarna gerecycled.
 
 

TOEKOMSTIGE LEDEN?

Sanne en Martijn, van harte gefeliciteerd met jullie zoon Jesse. Heel veel geluk samen!
 
 

NOG MEER TE DOEN!

  • 6 april: begin voorjaars competitie
  • 20 april: Koningsspelen voor basisschoolkinderen (9.00 - 12.00 uur, 2 tennisbanen)
  • 10 t/m 20 mei: open voorjaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • vanaf 28 mei: training op maandag- en woensdagavond bij 't Trambaantje
  • 10 juni: 't Trambaan Brouwhazen toernooi
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2018 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 4925157995268463

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond