Nieuwsflits augustus 2018

Nieuwsflits

Augustus 2018

 

GROOT ONDERHOUD TENNISBANEN

Bericht van onze groundsman: Op maandag 20 augustus vindt het groot onderhoud van de tennisbanen plaats. Daardoor zijn overdag minder tennisbanen beschikbaar. 's Avonds zijn alle banen weer bespeelbaar.
 

55+-TOERNOOI

Ook dit jaar is het 55+ toernooi weer georganiseerd door onze vereniging. Zoals ieder jaar is er gezocht naar voldoende deelnemers. We streven er naar om de zes banen vol te krijgen. Dat zijn 72 deelnemers. Dit jaar stond de teller op 60. Maar door afzeggingen door de extreme warmte en enkele blessures bleven er 50 over.

Echter de organisatie bestaande uit Maria, Huub, Peter en Ton en natuurlijk de deelnemers hebben er voor gezorgd dat het toch een zeer  geslaagd toernooi werd. Vanwege de hoge temperaturen is het aantal wedstrijden van 4 teruggebracht naar 3.
Ons “keuken personeel” onder leiding van Maria bestaande uit Wies, Annemiet en Bernadette heeft gezorgd voor een goede lunch en na afloop van de wedstrijden voor soep en  versnaperingen.

Na afloop van de wedstrijden was het nog lang zeer gezellig.
De muziek werd verzorgd door Martien Giebels. En er was ook nog een loterij. Hiervoor ook dank aan onze sponsoren: Albert Hein-Jumbo-Versplaza Weijts-Zaal Vissers-Haarmode Anja en diverse prijsjes verzorgd door Karin van Schijndel.

Ook Adrie en Ben bedankt voor eventuele EHBO begeleiding.
Al met al een zeer geslaagd toernooi.
En maar weer tot volgend jaar.
 
De organisatie 55+ toernooi.
 

DE TOEKOMST VAN 'T TRAMBAANTJE

Hoe ziet onze vereniging er over 5 jaar uit? Het bestuur wil graag met de leden praten over deze vraag. Eind juni hebben we een eerste, inspirerende bijeenkomst gehad. De stip op de horizon in het jaar 2030 is nu helder. In het najaar praten we verder.
Dan gaan we concrete doelstellingen voor het jaar 2024 formuleren en de acties vaststellen die we moeten uitvoeren om de doelstellingen te bereiken. Heb je je nog niet eerder aangemeld en wil je ook graag meepraten? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Je ontvangt daarna een datumplanner.
 

FIETSTOCHT

Op woensdag 15 augustus 2018 was er weer de jaarlijkse fietstocht voor de 50+ sers. 14 Deelnemers hebben een leukte tocht van 40 kilometer gemaakt. Lees hieronder het verslag van Huub.  
Lees meer
 

BEZETTING TENNISBANEN

Voortaan kun je op onze website zien welke tennisbanen gereserveerd zijn. Dat is handig bij toernooien of interne activiteiten. De beschikbare banen staan rechtsonder op de homepage. Je moet wel eerst inloggen om deze informatie te kunnen bekijken.
Je logt in met je KNLTB-nummer en het wachtwoord dat je eerder van de ledenadministratie hebt gekregen. Als je het wachtwoord niet meer weet, vraag je via de website een nieuw wachtwoord aan ('wachtwoord vergeten').
 

ENQUETE BALLENKANON

60 leden hebben de enquête over het ballenkanon ingevuld. Uit de resultaten blijkt dat de meerderheid van onze leden geen voorstander is van de aanschaf van een ballenkanon. De meerderheid verwacht niet dat een ballenkanon zal bijdragen aan ledenwerving of ledenbehoud.
Daarnaast vindt een grote meerderheid dat onze vereniging niet meer dan 1000 euro zou moeten uitgeven aan een ballenkanon. Het bestuur heeft dan ook besloten om geen ballenkanon aan te schaffen. Je kunt alle resultaten van de enquête hieronder lezen.
Lees meer
 

Help mee om de ClubApp te verbeteren!

Wij beschikken over de KNLTB ClubApp en hopen dat jij hem ook gebruikt. De KNLTB werkt continu aan verbetering van de app en de ontwikkeling van nieuwe functies. De KNLTB vraagt jou nu om hulp.
 
Via een korte vragenlijst kun je laten weten hoe de app nog verder kan worden verbeterd en welke nieuwe functies jij graag zou willen toevoegen. Geef per vraag met de sterren aan welke functies je graag toe zou willen voegen in de app.

De vragenlijst vind je onder de knop ‘Meer’ in de app en het invullen van de vragenlijst kost je een paar minuten. Help jij mee?
 
 

NOG MEER TE DOEN!

  • 3 t/m 9 september: clubkampioenschappen dubbel & mix
  • 8 september: jubileumfeest
  • 11 september: stadsinstuif bij TV 't Trambaantje
  • 13 t/m 23 september: Brouwers Hout BV toernooi De Mortel
  • 14 september: start najaarscompetitie
  • 16 september: ouder-kind toernooi bij HTV
  • 1 t/m 7 oktober: open najaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • 5 t/m 11 november: clubkampioenschappen singel
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2018 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond