Nieuwsflits december 2017

Nieuwsflits

December 2017

 

ACTIVITEITENAGENDA

Het bestuur dankt alle leden en vrijwilligers voor hun inzet in 2017. Dankzij alle initiatieven, het werk van vele vrijwilligers en alle tennissers hebben we kunnen genieten van mooie open toernooien, een 55+-toernooi, KNLTB-competitie, clubkampioenschappen dubbel en singel en van diverse interne activiteiten.
Ook voor 2018 ligt een mooi programma klaar. Wij hopen dat jij in 2018 weer van de partij bent!


Het bestuur wenst iedereen een gezond en sportief 2018!
Lees meer
 

NIEUWJAARSRECEPTIE

Het bestuur nodigt alle leden, samen met partner en kinderen uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari om 15.00 uur. Wij maken in de kantine van ’t Trambaantje samen een mooi begin van een gezond en sportief 2018!
 

HELP JE MEE ACHTER DE BAR?

Je kunt nu inschrijven voor de bardiensten in januari en februari 2018. Op jiba-afhangbord vul je in welke dagen jij de bardienst invult. Het is ook mogelijk om samen een bardienst in te vullen.

Begin 2018 krijgen we een nieuw afhangbord voor het afhangen van de tennisbanen. Ook het aanmelden van bardiensten verandert dan. Je wordt daarover binnenkort geïnformeerd.
Per bardienst wordt een korting op de contributie gegeven van €15,- ! Nieuwe leden die een keer met een ervaren lid bardienst willen draaien, kunnen hiervoor contact opnemen met Wilbert Schoenmakers of Linian Rutten ([email protected]). Ook als het niet lukt om in te loggen, kun je contact opnemen met Linian.
 
 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De algemene ledenvergadering wordt gehouden op maandag 29 januari om 20.15 uur in de kantine. In 2018 gaat het bestuur zich wederom inzetten voor een toename in leden en daarmee vrijwilligers.
Dit gaat ons niet alleen lukken, daarvoor hebben wij jullie keihard nodig. Het bestuur hoopt dan ook op een grote opkomst tijdens deze algemene ledenvergadering.
 

HELP JE MEE IN HET BESTUUR?

Heel veel leden zijn erg betrokken bij onze vereniging. Dat maakt het ook zo leuk om voor 't Trambaantje bestuurswerk te doen. Maar hoe zorgen we ervoor dat 't Trambaantje over 10 jaar ook nog een levendige vereniging is? Hoe krijgen we meer leden?
Hoe zorgen we ervoor dat ook in de toekomst alle tennisactiviteiten worden georganiseerd en het tennispark en de kantine goed worden onderhouden en er netjes bij liggen? Wil jij niet alleen van de zijkant meepraten, maar echt mee beslissen? Meld je dan aan als bestuurslid.
Het huidige bestuur bestaat momenteel uit 3 leden. Dat is echt te weinig, omdat de nodige uitdagingen op het bord van het bestuur liggen. Bovendien geldt ook hier, dat bij meer bestuursleden de tijdsbesteding per bestuurslid afneemt.
Het bestuur is dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester en een nieuw algemeen bestuurslid. Ook als je interesse hebt in een andere bestuursfunctie horen we dat graag. Laat snel iets van je horen!!
 

ONZE VRIJWILLIGER

Wat doe jij voor 't Trambaantje?
Ik ben voorzitter van het bestuur

Hoe lang doe je dat al?
Sinds april 2017

Waarom doe je dit?
Omdat ik ervoor werd gevraagd. Anders had ik er niet aan gedacht om dit te gaan doen.

Kost het jou veel tijd?
Als je iets graag doet, dan valt de tijdsbesteding wel mee.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt?
De waardering die ik van leden van onze vereniging krijg.

Wat is jouw wens voor 't Trambaantje?
Dat nog veel meer leden 't Trambaantje niet zien als een facilitair bedrijf, maar als een familie. Daar zit het bestaansrecht van onze vereniging. Als we  ons een familie voelen, dan worden we vanzelf een gezonde club met meer leden!
 

NOG MEER TE DOEN!

zo 7 januari 15.00 uur:  Nieuwjaarsreceptie

05 tot en met 21 januari: Wintercompetitie op vrijdag en zaterdag

ma 29 januari 20.15 uur:  Algemene ledenvergadering

26 januari tot en met 18 februari: Inhaaldagen wintercompetitie

zat 24 februari: Kacheltoernooi

di 06, 13, 20, 27 maart en 03 april: Peter van Lieshouttoernooi
 

TOEKOMSTIGE LEDEN?

Jaap en Sylvie, van harte gefeliciteerd met jullie dochter Yara. Heel veel geluk samen!
 
 
Copyright © 2018 TV 't Trambaantje, All rights reserved.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 4925157995268463

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond