Nieuwsflits januari 2019

Nieuwsflits

Januari 2019

 

SAMEN TENNISSEN MET 4 VERENIGINGEN

HTV, TV ’t Lôbke, TV Dierdonk  en TV ’t Trambaantje hebben besloten om een aantal tennisactiviteiten gezamenlijk te organiseren. Deze activiteiten zullen telkens worden georganiseerd en plaatsvinden bij één van de verenigingen, maar zijn een initiatief van alle vier de verenigingen en dus ook bedoeld voor de leden van alle vier de verenigingen. We hopen hiermee bij deze activiteiten een hoger aantal aanmeldingen te krijgen, zodat de activiteiten ook altijd door kunnen gaan.

De eerste gezamenlijke activiteit is het Kacheltoernooi bij TV ’t Trambaantje. We hopen op veel aanmeldingen!

Lees meer
 

KACHELTOERNOOI

 

NIEUWJAARSRECEPTIE

De nieuwjaarsreceptie was dit jaar niet druk bezocht, maar wel heel gezellig. Samen hebben we een goed begin gemaakt van het nieuwe jaar en samen gaan we er ook voor zorgen dat het nieuwe jaar ons allemaal en onze vereniging veel mooie momenten brengt!!
 

CONTRIBUTIE

Je hebt eind december via KNLTB.collect de factuur voor de contributie 2019 ontvangen in jouw mailbox. Heel veel leden hebben de factuur inmiddels betaald. Dank daarvoor!
Als je op tijd betaalt, ontvang je ook op tijd de nieuwe KNLTB-pas. Heb je de factuur niet ontvangen of heb je andere vragen?
Stuur dan een email naar [email protected].
 

KNLTB LEDENPAS

Jullie ontvangen de nieuwe KNLTB-passen eind maart/begin april. De nieuwe KNLTB-pas zal twee jaar geldig zijn. Je ontvangt in 2020 dus geen nieuwe pas.
Op de meerjaren ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond.Bij het spelen van competitie en toernooien geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie.
Verder geldt voor de nieuwe ledenpas dus ook dat de pasfoto twee jaar mee gaat. Als je een zeer gedateerde foto op jouw pas hebt staan, dan is het nu hét moment om een actuele pasfoto aan te leveren bij [email protected].
 

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

In november heb je een dringende oproep ontvangen van het bestuur. Een vereniging betekent dat de leden er zelf voor moeten zorgen dat de club goed draait. Het bestuur heeft jou gevraagd om na te gaan wat jij voor onze vereniging kunt betekenen.
 
Van een aantal mensen hebben we positieve reacties gehad op onze oproep, maar er staan toch nog veel activiteiten open. Kijk alsjeblieft nog een keer naar de lijst en laat ons weten welk steentje jij wilt bijdragen aan onze vereniging, zodat we samen kunnen blijven tennissen op ons prachtige tennispark!
Jouw club heeft jouw nodig!
 

BANKJES

Je hebt misschien al gezien dat de eerste bankjes zijn gesponsord. De bankjes zijn voorzien van mooie naamplaatjes. Draag jij onze club ook een warm hart toe en wil jij ook graag dat jouw naamplaatje op een bankje komt te staan? 
Stuur dan een mail naar [email protected], geef de namen door die op het plaatje moeten komen te staan en doneer 50 euro aan onze club.
 

NOG MEER TE DOEN!

  • t/m 18 januari: wintercompetitie op vrijdag en zaterdag
  • 28 januari: Algemene ledenvergadering
  • 16 februari: kacheltoernooi
  • 12, 19 en 26 maart en 2 april: Peter van Lieshouttoernooi
  • 12 april: start voorjaarscompetitie
  • 16 april: stadsinstuif bij TV 't Trambaantje
  • 30 mei: voorjaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond