Nieuwsflits november 2017

 

Nieuwsflits

November

 

EEN NIEUWE NIEUWSFLITS

Voor je ligt de Nieuwsflits nieuwe stijl. Wij zijn benieuwd wat je er van vindt. Heb je suggesties voor inhoud of opmaak? Of vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het opstellen van de Nieuwsflits?
Geef het dan door aan [email protected].


 
De KNLTB gaat over op een ander ict-systeem en daardoor moet 't Trambaantje ook overstappen op een ander administratiepakket. Dit pakket wordt gebruikt voor de ledenadministratie, de financiële administratie en communicatie. Een hele klus waar zo'n 8 vrijwilligers mee bezig zijn. Vandaag zie je de nieuwe Nieuwsflits. Als de website en het afhangbord veranderen dan krijg je daarover bericht. En natuurlijk ook als de nieuwe club-app wordt gelanceerd.
 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SINGEL

Dit jaar zijn weer de clubkampioenschappen singel gespeeld. Michelle Brierley is de hele week op het tennispark geweest om de wedstrijden in goede banen te leiden. Ze heeft het geweldig gedaan. Super bedankt!
Lees haar leuke verslag hieronder.
Lees meer
 

VOORJAARSCOMPETITIE

Je kunt tot en met 10 december 2017 inschrijven voor de voorjaarcompetitie 2018. Iedereen (jeugd, senioren en 55+) kan zich aanmelden door een mailtje (denk aan VOLDOENDE teamleden, bondsnummers en speelsterktes) te sturen naar [email protected].
Hier kun je ook terecht met eventuele vragen.
Op de links hieronder vind je de competitiedata en de inschrijfmogelijkheden voor het competitieaanbod-oost-brabant en competitieaanbod-landelijk.
Volwassenen kunnen zich ook aanmelden voor de zomeravondcompetitie op woensdagavond en voor de 8en9-competitie.
Lees meer
 

KAMPIOENEN NAJAARSCOMPETITIE

Twee teams van 't Trambaantje hebben de eerste plaats bij de najaarscompetitie behaald.

Het team van Marcel van de Heuvel op vrijdagavond met Marcel, Femke, Mariëlle, Jacqueline, Michel, Linian en Ronald.
 


Van harte gefeliciteerd!!


Het team van Roland van Stiphout op zondag met Roland, Tony, Jackie, Els, Paul, Chacma en Wilbert.
 

HELP JE MEE?

Alle leden vinden het heerlijk om na het tennissen te genieten van een lekker drankje en even uit te rusten in de kantine of op het terras. Dan kan alleen met bardienstvrijwilligers zoals jij!
We zoeken leden die op een of meerdere dagen in november of december een bardienst willen invullen. Vul op iba-afhangbord  in welke dagen jij de bardienst verzorgt en ontvang een korting van €15,- op de contributie.
Lees meer
 

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Vorig jaar heeft TV 't Trambaantje ruim € 400,= gekregen van de Rabobank Clubkas campagne. Dat geld hebben we gekregen, omdat leden van de Rabobank op onze vereniging hebben gestemd. Alleen als je lid bent, kun je stemmen. Dat geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Heb jij een rekening van de Rabobank, wordt dan ook lid van de Rabobank. Kijk voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/helmond/uw-lidmaatschap/ en om je aan te melden als lid op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden.
 

HELP JE MEE?

TV 't Trambaantje is een vereniging en dat betekent dat de leden er samen voor moeten zorgen dat we allemaal kunnen tennissen op een prachtig park, wedstrijden kunnen spelen en kunnen genieten van een drankje in de bar.
Wij kunnen nog de nodige handjes gebruiken in het bestuur, de technische commissie, jeugdcommissie en parkcommissie. Wil je liever ergens anders mee helpen? Dan kan dat ook.
Lees meer
 

WAT VIND TIM KOOLEN ?

Wat vond je van de clubkampioenschappen single?
De clubkampioenschappen waren perfect georganiseerd. Ik had wel meer inschrijvingen verwacht. Zeker van de mensen die meespelen met de talentencompetitie. Verder heb ik goed gespeeld. Ik ben blij dat Tony kampioen is gewonnen, want van hem heb ik verloren.

Waarom deed je mee?
Onder dwang? Nee, ik tennis pas 4 maanden en ik wilde weten waar ik nu sta op de ranglijst.

Wat is het leukste moment geweest van de clubkampioenschappen?
Dat veel mensen kwamen kijken naar mijn eerste wedstrijd.

Wat is jouw volgende uitdaging bij 't Trambaantje?
Dat ik binnen 1 jaar speelsterkte 7 heb en binnen 5 jaar kan dubbelen met Frits.
 

NOG MEER TE DOEN!

  • tot en met 21 januari: Wintercompetitie op vrijdag en zaterdag
 
 
Copyright © TV 't Trambaantje, All rights reserved.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492-515799 (Kantine)

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond