Nieuwsflits november 2018

Nieuwsflits

November 2018

 

VOORJAARSCOMPETITIE 2019

Je kunt tot en met 10 januari 2019 inschrijven voor de voorjaarcompetitie 2019. Iedereen (jeugd, senioren en 55+) kan zich aanmelden. Hieronder vind je meer informatie over de competitiedata en de inschrijfmogelijkheden.
Lees meer
 

NIEUWJAARSRECEPTIE

Het bestuur nodigt alle leden, samen met partner en kinderen uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari om 15.00 uur. Wij maken in de kantine van ’t Trambaantje samen een mooi begin van een gezond en sportief 2019!
 

DONDERDAGAVOND TOSS!

Hallo Trambaners en Trambanerinnekes.
Van oudsher is de donderdagavond toss een druk bezette avond, de banen stonden vaak vol en na gedane arbeid was ook onze mooie kantine druk en gezellig.
De laatste maanden is dit helaas niet meer zo vanzelf sprekend: slechts twee banen bezet, maar gelukkig nog wel wat gezelligheid dankzij De Brouwhazen met hun hints voor het raden van de prins en natuurlijk ons fanatieke kaartgroepje.
De tossavond op onze vereniging is belangrijk. Voor zowel oude als nieuwe leden is dit een gelegenheid om zonder met iemand af te spreken in je uppie toch een balletje te gaan slaan. Vanaf 20:00 beginnen we, de pasjes gaan op tafel en we maken daarmee zo leuk mogelijke potjes. Dit herhaalt zich elke drie kwartier bij voldoende animo. Iedereen komt zo aan de beurt, heel soms moet je een rondje wachten. Maar met drieën op de baan kan ook middels het zogenaamde “Mexicaantje”!
Voor onze leden die al wat langer lid zijn, tijd voor een gezellige toss! Voor onze nieuwe leden, tijd om de stoute schoenen aan te trekken en gezellig aansluiting  te komen zoeken op de donderdagavond toss!

Wij zien jullie heel graag verschijnen de komende donderdagavond, en/of de donderdagavond daarop en/of de donderdagavond daarop en/of…….. Tot dan!

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De algemene ledenvergadering wordt gehouden op maandag 28 januari om 20.15 uur in de kantine. Noteer deze datum alvast in jouw agenda.
 

SPONSOREN BEDANKT!

TV ’t Trambaantje bedankt haar trouwe baan- en reclamebordsponsoren die in 2018 onze club gesteund hebben door middel van het doneren van geld of het leveren van producten. Met hun bijdrage werden diverse activiteiten mogelijk gemaakt.

Ook voor het komende jaar hebben de meesten hun steun aan de vereniging weer toegezegd waarvoor wij hen hartelijk danken!

 • Biemans Adviesgroep B.V.
 • SporTed sport en vrijetijdartikelen
 • Breedband Helmond
 • Fadilj Autoschadeherstel
 • Janssen Kerres Renault – Dacia
 • Subway Helmond
 • Loven Truck Helmond
 • Autobedrijf G. van den Akker
 • Konings verf en behang
 • H&S Betonwaren BV
 • Sportpunt Deurne
 • Versplaza Weijts
 • HRdus
 

BEDRIJVENCOMPETITIE

Enkele leden hebben voorgesteld om een bedrijvencompetitie te organiseren. Dat leidt niet alleen tot meer activiteit op ons tennispark, maar hopelijk ook tot meer leden en/of sponsoren. Op de bedrijventerreinen om ons heen liggen genoeg bedrijven die we kunnen benaderen. Dat gaat natuurlijk een stuk gemakkelijker als we daar al mensen kennen.

Werk jij bij een bedrijf in de buurt? Geef dan even de contactgegevens van leden van de personeelsvereniging of andere relevante personen door.
Lijkt het jou ook leuk om mee te helpen met de organisatie van een bedrijvencompetitie? Neem ook dan contact op met John ([email protected], tel. 06-22945815) of Karin ([email protected], tel. 06-24652266).

 

 

CONTRIBUTIE

Wij hopen natuurlijk dat jij ook in 2019 lid blijft van onze vereniging en een actieve bijdrage aan onze club wilt leveren. De facturen voor de contributie van 2019 worden eind december verstuurd. De contributie 2019 is hetzelfde als in 2018.

Voor leden die op 23 januari 2019 nog niet betaald hebben, wordt geen KNLTB-pasje aangevraagd. Deze mensen worden uitgeschreven als lid. Als zij zich naderhand alsnog aanmelden, betalen zij opnieuw inschrijfgeld.
De inning van de contributie wordt ook dit jaar uitbesteed aan KNLTB.Collect. KNLTB.Collect zal via e-mail en SMS de betaalverzoeken versturen naar alle leden.  Door op de link ‘betaalkeuze maken’ (of “Open persoonlijke KNLTB.Collect betaalpagina”) te klikken kun je jouw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kun je ook kiezen om jouw contributie te betalen via een eenmalige, automatische incasso (sepa direct debit) of via iDEAL.
Heb je vragen? Bel of mail Marlou ([email protected], tel. 06-10811274).
 
 
 

PERSOONSGEGEVENS

Om je goed te kunnen informeren is het belangrijk dat wij jouw emailadres, adres en telefoonnummer hebben. Is dit gewijzigd, geef dit dan door aan de Paul ([email protected]).

 

TENNISBANEN

De tennisbanen zijn in november aangevuld met ruim 4000 kg zand! Onze groundsman Ben zorgt er continu voor dat de banen er top bij liggen!

 

TRAINING

Tot de zomervakantie zijn de trainingen op maandag bij 't Trambaantje. Dat betekent dat op maandagavond 1 tennisbaan gereserveerd is voor de training. 

 

NOG MEER TE DOEN!

 • Wintercompetitie: vrijdagavond t/m 18 januari
 • Nieuwjaarsreceptie: 6 januari
 • Algemene ledenvergadering: 28 januari
 • Voorjaarscompetitie: 6 april t/m 6 juni
 • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2018 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond