Nieuwsflits september 2018

Nieuwsflits

September 2018

 

40-JARIG JUBILEUM

We hebben een prachtig jubileumfeest achter de rug.
Na enkele korte toespraken van onze voorzitter en wethouder van Dijk kregen wij het nieuwe relatiegeschenk van de gemeente aangeboden: een appelboompje. De wethouder heeft onze nieuwe bankjes voor de banen officieel in gebruik genomen. Tot ieders verrassing heeft medeoprichter Gerard Goossens ook nog een toespraakje gehouden waarin hij een goed woordje deed voor Brouwhuis.
's Avonds hebben we een gezellige feestavond gehad met muziek voor jong en oud van dj Lucas.

De jubileumcommissie bestaande uit John, Karin, Evelien en Francy heeft er een zeer geslaagde dag van gemaakt. Ontzettend bedankt daarvoor!

Meer foto's van de receptie en vooral van de feestavond vind je op www.trambaantje.nl.
 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL&MIX

Ruud van Esdonk heeft dit jaar weer geweldige clubkampioenschappen dubbel&mix georganiseerd. Met 45 inschrijvingen hebben we in 6 categorieën kunnen tennissen. Hij heeft maar een wens en dat is dat er volgend jaar weer meer inschrijvingen zijn. Super bedankt Ruud!
De clubkampioenen van 2018 zijn:
GD5 Sanne en Martijn
HD6 Leon en Henri
GD6 Rene en Evelien
HD7 Etienne en Paul
GD7 Marcel en Jacqueline/Hilda
HD8 Patrick en Igo

 
 

OPEN HERFST TOERNOOI

Vergeet niet om in te schrijven voor het gezellige open toernooi van 't Trambaantje. Dit vindt plaats van 29 september t/m 7 oktober.

Dus doe mee en schrijf via https://mijnknltb.toernooi.nl/.
Maandag 17 september is de laatste dag dat je nog kunt inschrijven of je verhinderingen kunt aanpassen.
 

HELP JE MEE?

Het speeltuintje op ons park begint aardig overwoekerd te raken door onkruid. Het is een kleine moeite om het zand schoon te houden en af en toe eens te kijken of de glijbaan en schommel er nog netjes bijliggen. Wil jij onze nieuwe "speeltuinmanager" worden? Help dan mee! Ga gelijk aan de slag en meld je later een keer bij de parkcommissie of het bestuur.
 

NIEUWE TRAINER

De trainingen zijn weer begonnen. Op maandag geeft Tom Donkers de training en op woensdag is de nieuwe trainer Rens Slegers (links op foto) begonnen.
Op beide dagen is er nog ruimte om te trainen van 21.00-22.00 uur. Wil je nog tennisles volgen? Neem dan contact op met Tom, tel. 06- 812 359 72.
 

HELP JE MEE?

Niet alle leden lezen de mails die wij versturen. Het is dus ook belangrijk om leden via Facebook te informeren en via Facebook aan de buitenwereld te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Kun jij goed overweg met Facebook? Help dan mee! Stuur een app of mail naar Marlou tel. 06-108112724, [email protected]
 

NIEUWE BANKJES

Je hebt ze vast en zeker al gezien: onze nieuwe tennisbankjes. Helemaal hand-made! Adri, John, Ben en Karin hebben met hulp van Maria en Jan ontzettend hard gewerkt om het hout te zagen, te schuren, te verven, in elkaar te schroeven en af te werken met mooi kunstgras. De bankjes zien er prachtig uit.
En het mooiste is: jij kunt een bankje adopteren!
Een bankje kost slechts 50 euro en kan worden voorzien van een plaatje met jouw naam erop en een vermelding in de eerstvolgende nieuwsflits. Wees er snel bij want de eerste bankjes zijn al geadopteerd. Doe je mee? Neem dan contact op met John, tel. 06-229 458 15, [email protected].
 

WAT VIND KARIN ERMENS?

Wat doe jij voor 't Trambaantje?
Ik zit in de sponsorcommissie. Wij houden contact met de sponsoren en zorgen ervoor dat de reclamemiddelen (doeken en borden) er zijn. Bij de sponsoren proberen we ook prijsjes voor loterijen te regelen of korting te bedingen als 't Trambaantje spullen nodig heeft. Ik heb verder meegeholpen met de organisatie van het jubileumfeest en het maken van het jubileumboekje. Daarnaast maak ik de posters voor de open toernooien.

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk?
Ik ben op de oude Trambaan hiermee al begonnen.

Waarom doe je dit?
Voor het behoud van de club zijn sponsoren nodig. Als je contacten met bedrijven hebt, moet je die gebruiken.

Kost het vrijwilligerswerk jou veel tijd?
Dat is met pieken. Als prijzen voor een loterij geregeld moeten worden, dan kost dat wel even tijd.

Heb je ambities of wensen voor 't Trambaantje?
Als mensen contacten hebben met bedrijven, dan zijn ze van harte welkom om bij de sponsorcommissie te komen, of om de namen van geïnteresseerde sponsoren door te geven.
 

NOG MEER TE DOEN!

  • 29 september t/m 7 oktober: open herfsttoernooi TV 't Trambaantje
  • 5 t/m 11 november: clubkampioenschappen singel
  • 27 oktober t/m 3 november: open dubbel toernooi TV Dierdonk, inschrijving t/m 14 oktober.
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2018 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond