Weinig of geen tenniservaring

Informatie voor volwassenen met weinig of geen tenniservaring

Leuk dat jij interesse hebt in TV ’t Trambaantje! TV ’t Trambaantje heeft voor ieder wat wils. Daar voel je je zeker snel thuis!

Seniorleden (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen aan de diverse activiteiten die worden georganiseerd door TV ’t Trambaantje. Voor 55+-ers kent TV ’t Trambaantje ook een speciaal, goedkoper 55+-abonnement, waarmee je beperkter kunt deelnemen aan het tennisaanbod.

Lidmaatschap seniorleden

Seniorleden mogen tijdens werkdagen van 9.00 tot 23.00 uur tennissen op het tennispark. Mochten er onvoldoende tennisbanen beschikbaar zijn, dan hebben seniorleden op werkdagen vanaf 19.00 uur voorrang boven de jeugdleden.
Na betaling van de contributie ontvang je een KNLTB-pasje en heb je vrij toegang tot het tennispark en de toiletten. Voor de ledenpas moet een eenmalige borg van €12,50 betaald worden. Dit bedrag krijg je terug bij tijdige opzegging en inlevering van het pasje. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50.

Activiteiten voor seniorleden

De technische commissie van TV ’t Trambaantje organiseert activiteiten voor seniorleden. Een aantal min of meer vaste activiteiten zijn vermeld in de informatiebrochure. Aan deze activiteiten mogen ook beginnende tennissers deelnemen. Specifieke activiteiten die zeer geschikt zijn voor beginnende tennissers zijn de volgende.

Tossen

Seniorleden tossen op dinsdag- en donderdagavond vanaf 20.00 uur. Tijdens de toss wordt het dubbelspel gespeeld. De spelers worden willekeurig geselecteerd. Na drie kwartier worden de spelers opnieuw ingedeeld. De toss biedt leden de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Verder is het een gezellige activiteit waarbij steeds met en tegen verschillende mensen wordt getennist.

Op dinsdagavond is het tossen voor alle sterktes door elkaar en op donderdagavond zoveel als mogelijk op sterkte (hoger of lager dan speelsterkte 6). Voor deelname aan de toss hoef je je niet aan te melden.

Interne talentencompetitie

De interne competitie voor aanstormend talent is bedoeld voor de tennissers onder ons die op dit moment nog iets minder ervaren zijn in het tennisspel, maar wel veel zin hebben om te tennissen. Het is de perfecte gelegenheid om het tennisspel te oefenen en andere leden te leren kennen. De wedstrijden van de interne competitie worden iedere tweede dinsdag of woensdag van de maand gespeeld van 19.30-20.30 uur. Iedere partij duurt 1 uur en wordt gespeeld in de dubbel of mix. Je kunt per week aangeven of je wel of niet meespeelt.

Wil je meespelen met de interne competitie meld je dan aan bij de whatsappgroep door een email te sturen naar [email protected].

De commissie ledenwerving en ledenbehoud

Als je vragen hebt over de activiteiten voor beginnende tennissers of een keer vrijblijvend wilt deelnemen aan een toss, neem dan contact op met de commissie ledenwerving en ledenbehoud. Deze commissie houdt zich ook graag aanbevolen voor suggesties of ideeën voor leuke activiteiten voor de beginnende leden. Neem hiervoor contact op met het secretariaat (email [email protected], tel. 06-10811724).

Info_Weinig_Tenniservaring_2017.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@trambaantje.nl

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond